یونیت دندانپزشکی و روش نصب صحیح این دستگاه در مطب
یونیت دندانپزشکی و روش نصب صحیح این دستگاه در مطب
یک دندانپزشک به دلیل پیچیدگی کاری که دارند از ابزارها و تجهیزات مهمی در کار خود استفاده میکند یکی از این مهم ترین تجهیزات یونیت دندانپزشکی است که وجود ان لازم و ضروری بوده و عملا بدونان نمی توان کاری را انجام داد. یونیت قابلیت چرخش در جهات مختلف را دارد و این کار با اتصال موتور به جک های مکانیکی امکان پذیر است و باعث گسترش دامنه حرکت می شود. یونیت از اجزای مختلفی تشکیل شده است و تک تک این اجزا تاثیر مستقیمی بر روی عملکرد کلی دستگاه خواهند گذاشت.
زمانی که شما دستگاهی را خریداری می کنید اغلب از طرف شرکت افراد متخصص برای نصب ان می ایند و با دقت مراحل زیر را برای نصب ان انجام میدهند: 1- قظعات و وسایل مرتبط را در ابتدا بر روی دستگاه نصب می کنیم و بعد از نصب این قطعات دستگاه را به برق متصل می نماید تا از کارکرد درست ان اطمینان حاصل نماید2- باید از تراز بودن دستگاه مطمئن بود و برای کسب این اطمینان نیز باید پیچ های تراز استفاده کرد. اگر دستگاه شما تراز نباشد بعدها دچار مشکل می شود.3- بعد نوبت به نصب لوله ها می رسد.لوله های آب و هوا و لوله های ساکشن.4- در نهایت هم لامپ یونیت و سینی های مخصوص بر روی دستگاه نصب می شود وتست نهایی توسط نصاب گرفته می شود تا از درست انجام شدن مراحل نصب اطمینان حاصل نماید.
در واقع نصب یونیت دندانپزشکی یکی ا مهمترین مراحل است که باید به ان توجه نمود. اگر خود دندانپزشک تجربه کافی در این زمینه را دارد می تواند این کار را انجام دهد و اگر نه بهتر است از نصاب های متخصص در این زمینه استفاده نماید .زیرا اگر یونیت به درستس نصب نشود هرچقدر هم که با کیفیت باشد نمی توان عملکرد مناسب را از ان دریافت نمود فلذا در این مورد توجه لازم را بفرمایید تا یونیت شما بهترین کیفیت را در عمل نشان دهد.
این دستگاه جزو یکی از تجهیزاتی است که تولیدات داخلی ان هم در این سالها توانسته بخشی از بازار را تصاحب کند. برخی از این برندهای داخلی سعی کرده اند تا محصولاتی با کیفیت به بازار ارائه دهند و تا حدودی هم موفق بوده اند ولی باز بسیار جای کار دارد تا بتوان به سطح جهانی برسیم و در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم . ولی باز جای امیدواری است که این قدم ها موجب رسیدن به نتایج مطلوبی در ابینده خواهد شد.در واقع از یک جایی باید این تولیدات را شروع کنیم تا به خودکفایی در ارئه این محصولات برسیم.
از نظر من ما زمانی در تولید تجهیزات دندانپزشکی مخصوصا یونیت دندانپزشکی به خودکفایی رسیده ایم که توانسته باشیم محصولات تولید شده داخل را به سایر کشورها صادر کنیم و بازارهای جهانی راغب به خرید برندهای ایرانی باشند.در ان زمان است که ما می توانیم اعلام کنیم که به خودکفایی رسیده ایم و در راه تولید موفق بوده ایم. در حا ل حاضر باید تلاش در این زمینه را چند برابر کنیم و عقب افتادگی سالهای گذشته را جبران نماییم. رسیدن به این هدف غیرممکن نیست و به راحتی میتوان به ان دست یافت فقط نیاز به همت همگانی دارد.
حمایت از تولید کننده در صدر کارهایی است که می توان برای رسیدن به این هدف انجام داد.ارائه تسهیلات ویژه به افراد متخصص و حمایت انها در تمام مسیر زمینه را برای راه اندازی چرخه تولید فراهم می کند .در واقع زمانی که ما به تولید و خودکفایی برسیم بسیاری از دغدغه هایی که در حال حاضر داریم از بین میرود و به جای درگیر شدن با این چالش ها که همه نشات گرفته از وابستگی به دیگر کشورهاست می توانیم تخصص و توانایی خود را در راه اندازی چرخه های بیشتر تولید معطوف نماییم.
امید است تا همه تجهیزات دندانپزشکی از جمله یونیت دندانپزشکی به خودکفایی صد درصدی برسند و ما در بازار هر برندی را کخ می بینیم ایرانی باشد و البته با بهترین کیفیت.دست یافتن به این امر کار سخت و غیر ممکنی نیست و باید این را بدانیم که تولید کنندگاه مطرح این محصولات در جهان از یک جایی شروع کرده اند و ازمون وخطاهای زیادی داشته اند و حمایت های اولیه و پشتکار انها را سرپا نگه داشته و در حال حاضر به بهترین برندها در دنیا شناخته می شوند.